Imagini – Sesiune de consiliere a intreprinderilor

INVITAŢIE – Sesiunea de Consiliere

Ecosistem de cercetare, inovare și dezvoltare de produse și servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things

Cod MySMIS 105976 / ID 40 270 / Nr. contract de finanțare: 53/05.09.2016

6 octombrie 2017, Sala conferințe PRECIS – PR105, ora 10:00

 Avem deosebită plăcere de a va invită la Sesiunea de Consiliere, în cadrul proiectului cu titlul: “Ecosistem de cercetare, inovare şi dezvoltare de produse şi servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things“, derulat de Universitatea POLITEHNICĂ din Bucureşti.
Obiectivul proiectului este crearea unui cadru de colaborare între specialiştii din Universitatea Politehnică din Bucureşti şi întreprinderi pentru accelerarea transferului de cunoştinţe din mediul academic către industrie în scopul dezvoltării de produse şi servicii inovative din sfera Internet of Things. În cadrul proiectului NETIO se vor desfăşura granturi de cercetare în parteneriat între UPB şi companii.

10.00 – Înregistrare participanţi
10.30 – Prezentarea modului de completare a propunerilor de proiecte conform formularelor publicate pe site-ul NETIO
12.00 – Criterii de selecţie, eligibilitatea propunerii de proiect şi modul de acordare a punctajului
13.00 – Concluzii şedinţa de consiliere
Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment pe adresa evenimente@pharmabusiness.com.ro, împreună cu datele de contact ale reprezentantului care va participa la eveniment. Locurile  sunt limitate datorită formatului de organizare.

Cu deosebită considerație,
Prof. dr. ing. Adina Magda Florea
Director de proiect