Imagini – Sesiune de consiliere a intreprinderilor

INVITAŢIE – Sesiunea de Consiliere

Ecosistem de cercetare, inovare și dezvoltare de produse și servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things

Cod MySMIS 105976 / ID 40 270 / Nr. contract de finanțare: 53/05.09.2016

27 noiembrie 2017, Sala conferințe PRECIS – PR105, ora 10:00

Avem deosebita placere de a va invita la o noua Sesiune de Consiliere, in cadrul proiectului cu titlul: “Ecosistem de cercetare, inovare si dezvoltare de produse si servicii TIC pentru o societate conectata la Internet of Things“, derulat de Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti. Sesiunea de consiliere are ca scop discutarea documentelor necesare contractarii proiectelor care s-au calificat la finantare in cadrul competitiei NETIO.

Prezenta coordonatorului de proiect din partea intreprinderii si/sau a directorului de proiect din partea UPB este obligatorie, deoarece transmiterea incompleta a contractului de finantare si a anexelor aferente catre Organismul de intermediere poate duce la respingerea contractului. Din acest motiv va adresam rugamintea sa participati la acest eveniment, sau eventual sa desemnati o persoana care sa poata participa in locul dumneavoastra, altfel ne rezervam dreptul de a descalifica propunerea de proiect. In cazul in care, din diverse motive, nu doriti sa semnati contractul, va rugam sa ne anuntati pentru a putea selecta urmatorul proiect din lista de rezerva.

09:45 – Inregistrare si welcome coffe
10.00 – Modul de completare a contractelor subsidiare cu intreprinderile
11.00 – Necesitatea actualizarii documentelor anexe la contract
11.30 – Discutarea indicatorilor individuali pe proiect

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment pe adresa evenimente@pharmabusiness.com.ro, împreună cu datele de contact ale reprezentantului care va participa la eveniment. Locurile  sunt limitate datorită formatului de organizare.

Cu deosebită considerație,
Prof. dr. ing. Adina Magda Florea
Director de proiect