PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020

INVITAŢIE

WORKSHOP

NETIO

Ecosistem de cercetare, inovare și dezvoltare de produse și servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things

Cod MySMIS 105976 / ID 40 270 / Nr. contract de finanțare: 53/05.09.2016

Vineri 22 noiembrie 2019, Sala conferințe PRECIS – PR105, ora 10:00

 

Avem plăcerea de a vă invita la Workshop-ul organizat în cadrul proiectului cu titlul: “Ecosistem de cercetare, inovare şi dezvoltare de produse şi servicii TIC pentru o societate conectată la Internet of Things“, derulat de Universitatea POLITEHNICĂ din Bucureşti. Workshop-ul are ca scop diseminarea rezultatelor obtinute, concluzii și perspective de viitor, în colaborare cu Organizația de cercetare. Se vor analiza modul în care proiectul atinge obiectivele stabilite, eficiența interacțiunii cu întreprinderile, precum și satisfacția companiilor implicate în proiect.

Fiecare proiect va face o prezentare de maximum 10 slide-uri, cu elementele de mai sus, timpul alocat pentru fiecare proiect fiind de 10 minute.

Este obligatorie prezența Directorului de proiect din UPB și a Coordonatorului de proiect din partea întreprinderii.

Programul evenimentului este următorul:

10.00 – Înregistrare participanți

10.30 – Prezentările proiectelor

12.40 – Discutarea modului de implementare a proiectului

13.00 – Concluzii

 

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment, până pe data de 18 noiembrie 2019, pe adresa claudiu.zaleschi@cs.pub.ro, împreună cu numele, functia și datele de contact ale persoanelor care vor participa la eveniment.

Cu deosebită considerație,

Prof. dr. ing. Adina Magda Florea

Director de proiect

 

Invitație Workshop PDF